Tuotepäällikkö

PUBLISHED: August 15, 2017
VEIKKAUS, Helsinki, Finland

 

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Yhtiömme aloitti vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät.  Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia voittaa. Peliemme tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään. Työllistämme lähes 2 000 pelialan ammattilaista. Veikkauksen liikevaihto on 3,5Mrd, pelikate 1,8Mrd ja tulos yli 1Mrd.

 

Veikkauksen Haaveilupeleissä työskentelee 14 asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa päivittäisten pelien (Keno ja Kaikki tai ei mitään) sekä viikoittaisten pelien (Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni) vuotuisen pelikatetavoitteen saavuttamisesta. Yksikön tehtäviin kuuluvat mm. tuotekehitys, liiketoiminnallinen tuotehallinta, tavoiteasetanta, seuranta ja raportointi sekä markkinointi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä talon sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Haemme Veikkaus Oy:n Tuotteet ja markkinointi -toimintoon, Haaveilupelit-liiketoimintaryhmään vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen viikoittaisten pelien tuotepäällikköä

Tuotepäällikkönä tehtäväkenttäsi on erittäin monipuolinen. Pääset kehittämään niin nykyisiä kuin uusia pelejä asiakaslähtöisesti. Tuotat kattavia analyysejä ja olet mukana viikko- ja vuositason suunnitelmien sekä tavoitteiden laatimisessa. Vastaat kehitysprojekteissa pelien matemaattisista, teknisistä sekä sääntöihin liittyvistä ominaisuuksista.

Odotamme Sinulta kykyä laatia rahapeleihin liittyviä matemaattisia malleja ja tätä osaamista tukevaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on asiakaslähtöinen ote kaikessa tekemisessä sekä valmius ymmärtää ja tuottaa pelien myyntiin ja pelikäyttäytymiseen liittyvää informaatiota. Arvostamme myös kokemusta projektityöskentelystä. Olet luonteeltasi positiivinen tiimipelaaja ja omaat hyvät kommunikaatiotaidot. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi suullisesti sekä kirjallisesti.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa asiantuntijajoukossa ainutlaatuisessa peliyhtiössä. Pääset työskentelemään rautaisten ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisten pelien pariin. Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi, ke 16.8. klo 10–12 ja to 17.8. klo 14–16 puh. 040 825 8379. Voit kysyä lisätietoja myös rekrytoinnissa avustavalta yhteistyökumppaniltamme: Mikko Markkanen, MM- Rekrytointi Oy, puh. 050 385 1714 pe 18.8. klo 8-10 ja ti 22.8. klo 16–18.

Kiinnostuitko? Saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä tuhansien avunsaajien eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera pe 25.8. mennessä

Valituista hakijoista tullaan tekemään perusmuotoinen turvaselvitys.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi ja tiemme kohtaavat!

 

Apply Now! Share: