Sovellussuunnittelija VEIKKAUS / Helsinki

PUBLISHED: February 21, 2024

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Sovellussuunnittelija

Haemme ICT-asiantuntijaa Veikkauksen CTO Office yksikön Partner Gaming Platforms -tiimiin hallitsemaan ja kehittämään Toton ja Kiinteäkertoimisen vedonlyönnin pelialustoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin yhdessä ulkoisen kehitystiimin kanssa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Työtehtäviisi kuuluu eri pelijärjestelmien kehittämiseen osallistuminen, julkaisuhallinta sekä erilaisten häiriö- ja ongelmanhallinnan tehtävät osana Veikkauksen häiriöhallintaprosesseja. Tehtävässä pääset myös jonkin verran koodaamaan. Keskeiset lyhenteet ja järjestelmät, jotka joita tulet käyttämään ovat mm. ITIL, JIRA, Confluence, Service Now, Splunk, Slack, Teams, GCP, GitLab, AWS, Java, SQL.

Edellytämme sinulta

  • palveluhenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta
  • dokumentointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen että englannin kielellä
  • ymmärrystä ohjelmistokehityksestä
  • kumppani- ja toimittajayhteistyötaitoa
  • motivaatiota kehittyä työssäsi

Luemme eduksesi

  • alalle soveltuvaa ammattikorkeakoulutason ICT koulutusta
  • vähintään kahden vuoden työkokemuksen ICT asiantuntijatehtävissä
  • kokemusta urheiluvedonlyöntipelien toimintalogiikasta
  • julkisten pilviympäristöjen (GCP/AWS/Azure) perusteiden hallinnan

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.  Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 3.3.2024 mennessä.  Huomioithan, että tehtävässä käytät englannin kieltä päivittäin. Siksi pyydämmekin sinua jättämään hakemuksesi ja CV:si englanninkielisinä.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä Petri Suomiseen puhelimitse (+358 9 4370 4510) tiistaina 20.2.2024 klo 13.00-14.00 tai sähköpostitse (petri.suominen@veikkaus.fi).

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.