Senior- ja Junior-tasoisia Big Data -kehittäjiä

PUBLISHED: January 8, 2018
VEIKKAUS, Helsinki

Haemme Veikkauksen ICT toimintoon Peli- ja palvelujärjestelmät -yksikköön Data-alustat -tiimiin

Senior- ja Junior-tasoisia Big Data -kehittäjiä

vakituiseen työsuhteeseen.

Veikkaus kehittää data lake -ympäristöään kohti reaaliaikaisempia datapalveluita. Veikkauksen data lake -ympäristö on rakennettu palvelemaan niin liiketoiminnan datatarpeita, kuin tarkemman datan koneoppimista ja pelianalytiikkaa (Kafka / HADOOP / Pilvipalvelut).

Haemme vahvistuksia reaaliaikaiseen datan käsittelyyn (KAFKA, SPARK) ja data lake (HADOOP / pilvipalvelut) -ympäristön tekniseen toteutukseen ja kehitykseen. Vastuualueenasi on Kafka-rajapintojen hallinta ja kehitys. Lisäksi tuet datakäyttäjiä HADOOP-pääkäyttäjän ja ylläpitäjän roolissa.

Tähän tekijätiimiimme etsimme vahvistusta.

Senior-tasoisessa roolissa Sinulla on jo osaamista ja kokemusta kuvatuista työkaluista, ympäristöistä ja ratkaisuista.

Junior-roolissa emme odota Sinulta osaamista kaikista osa-alueista, vaan painotamme kiinnostusta, oppimiskykyä ja sopivaa henkilöä, jolla on kyky kasvaa senior-tason osaajaksi big data -kehityksen osa-alueilla.

Roolisi on suunnitella ja toteuttaa vaadittavia muutoksia vastuualueesi järjestelmiin. Tulet toteuttamaan mikropalveluita ympäristöjen tukemilla kielillä, pääsääntöisesti Pythonilla ja Scalalla. Laskemme eduksi tuntemuksen muista ohjelmointikielistä. Lisäksi arvostamme devops-osaamista.

Tulet työskentelemään mm. seuraavien teknologien parissa: Scala, Python, Docker, Linux, Ansible, Kafka, Zookeeper. Apache HADOOP ekosysteemi (mm: HDFS, Flume KUDU, IMPALA, SPARK) ja SQL.

Olet luonteeltasi utelias ja ratkaisukeskeinen. Työskentelytapasi on systemaattinen ja kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Ketterät työtavat ovat Sinulle tuttuja. Olet valmis oppimaan koko ajan uutta ja soveltamaan oppimaasi työssäsi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan modernien ja kehittyvien teknologioiden parissa suomalaisessa rahapelitoiminnassa. Lisäksi tuemme Sinua osaamisesi kehittämisessä kaikin soveltuvin keinoin. Veikkauslaisena Sinulla on hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö.

Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 21.01.2018 mennessä.

Apply Now! Share: