Pelikehittäjä

PUBLISHED: August 17, 2017
VEIKKAUS, Espoo

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Yhtiömme aloitti vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia voittaa. Peliemme tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään. Työllistämme lähes 2 000 pelialan ammattilaista. Veikkauksen liikevaihto on 3,5Mrd, pelikate 1,8Mrd ja tulos yli 1Mrd.

PELIKEHITTÄJÄ

Veikkauksen Pelistudio tekee ja tuottaa rahapelejä peliautomaatteihin ja Nettikasinolle. Peliemme laatu on kansainvälistä huippuluokkaa. Moderneissa peliautomaateissa yhdistyvät isot kosketusnäytöt, korkealaatuinen grafiikka ja audio, elokuvamaiset välianimaatiot ja erilaiset bonuspeliosiot. Veikkaus operoi noin 24 000 peliautomaatilla ympäri Suomea. Näillä pelataan päivittäin miljoonia pelikierroksia.

Suurin osa automaateista on Veikkauksen oman tuotekehityksen tulosta. Automaattien pelit ja ohjelmisto kehitetään Pelistudiolla noin 40 ammattilaisen voimin. Pelit tehdään pienissä, ketterissä tiimeissä, jotka vastaavat peliensä jokaisesta osa-alueesta.

Nyt etsimme Pelistudiolle taitavaa ja kokenutta pelikehittäjää osaksi pelitiimiä. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa automaattipelejä C++ -kielellä. Pääset työskentelemään mukavan, taitavan ja kannustavan porukan kanssa. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tukemalla työssä kehittymistä.

Vaatimukset

  • Vahva ohjelmistokehitysosaaminen
  • Kokemus C++ kehittämisestä
  • Valmius osallistua pelisuunnitteluun
  • Kyky toimia oma-aloitteisesti ja ottaa vastuuta

Lisäplussana lasketaan

  • Kokemus grafiikkaohjelmoinnista, shadereista, sekä OpenGL:stä
  • Kokemus pelialan middlewaresta
  • Audiovisuaalinen osaaminen, käytettävyysosaaminen
  • Linux –osaaminen

Työpaikka on vakituinen ja kokoaikainen. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa, joka sijaitsee nyt Espoon Leppävaarassa. Pääkonttori muuttaa myöhemmin tänä vuonna Pohjois-Haagaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 03.09.2017 mennessä.

Lisätietoja positiosta voi tarvittaessa tiedustella osoitteesta mikko.laakso@veikkaus.fi

Apply Now! Share: