Ohjelmistosuunnittelija / Ohjelmistoarkkitehti

PUBLISHED: November 20, 2019
VEIKKAUS, Helsinki

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö. Tuotamme yli miljardi  euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki  aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta.  Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. 

Työllistämme lähes 2 000 eri alojen ammattilaista. Meillä työskentelee uusien  hittipelien kehittäjiä, digi- ja datavelhoja sekä ICT-alan  huippuammattilaisia. Asiakaspalvelun taitajia kohtaat puhelin- ja  chat-palvelussamme sekä maanlaajuisesti Pelaamoissa, Feel Vegaseissa,  ravintolapelipöydissä ja Suomen ainoalla kasinolla Helsingissä. 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia devaustiimiimme. Nyt haussa on

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA / OHJELMISTOARKKITEHTIÄ

Meillä työskentelet viimeisimmillä teknologioilla tehtyjen järjestelmien kanssa. Vaikutat suunnittelu- ja kehityspanoksellasi suoraan pelipalveluihin, joita 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, netissä ja mobiilissa.

Tulet olemaan jäsen jossakin monista ketteristä kehitystiimeistämme. Meillä on tiivis yhdessä tekemisen kulttuuri, korkea työn laatu sekä rento, mutta aikaansaava ilmapiiri.

Panostus omaan järjestelmäkehitykseen on kannattanut ja järjestelmiemme laatu on erinomainen. Tiimit vastaavat palveluiden kehittämisen lisäksi niiden taustatuesta.

Tiimit valitsevat teknologiat tehtävän ja tarpeen mukaan. Käyttämiämme teknologioita ja tuotteita ovat mm. Java, Node.js, Scala, Kotlin, React, REST, MariaDB, PostgreSQL, Nginx, Docker, Kubernetes, Ansible, Grafana, Git, Jenkins, AWS, GCP ja Linux. Jos tunnet valmiiksi osan näistä teknologioista ja olet valmis oppimaan lisää, tämä paikka saattaa sopia sinulle.

Odotamme Sinulta halua oppia työssäsi, oli kyse sitten uudesta ohjelmointikielestä tai uudesta työskentelytavasta. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla juuri valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Veikkauksen sivujen kautta viimeistään 6.12.2019. Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Puomio (puh. 09 4370 2618) ja Konsta Luhtala (09 4370 2288) arkisin 8-16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi.

Valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Apply Now! Share:

Contact us

info@gamesjobs.fi

Companies seeking for visibility through Games Jobs Finland or interested in recruitment co-operation sales@gamesjobs.fi

Powered by

Terms of use |  Privacy policy