Ohjelmistokehittäjä (senior) (Alustaohjelmistot)

PUBLISHED: October 22, 2018
VEIKKAUS, Helsinki

Veikkauksen Pelistudio, laitteet ja julkaisualustat -yksikkö kehittää rahapelejä Veikkauksen peliautomaatteihin.

Tärkeä osa yksikköä on alusta-tiimi, joka kehittää ja ylläpitää peliautomaattien alustaohjelmistoa sekä sen liityntäpintoja eri järjestelmiin. Tiimissämme työskentelee 10 ammattilaista. Vastuualueemme ja teknisen osaamisen tarpeemme ovat laajat. Veikkaus operoi noin 24 000 peliautomaatilla ympäri Suomea. Näillä pelataan päivittäin miljoonia pelikierroksia – kaiken pitää toimia luotettavasti 24/7. Työskentelemme ketterillä menetelmillä ja teemme jatkuvasti töitä ollaksemme tulevaisuudessa vieläkin parempia!

Etsimme jatkuvasti uusia taitavia ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä osaksi alusta-tiimiä. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa uusia ominaisuuksia Veikkauksen peliautomaattialustaan sekä ylläpitää nykyistä toiminnallisuutta. Työnkuvaasi muovataan vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta

  • Ohjelmistokehitysosaamista C++ kielestä
  • Soveltuvaa työkokemusta ja/tai koulutusta
  • Kykyä toimia oma-aloitteisesti ja ottaa vastuuta – osana itseohjautuvaa ja luovaa tiimiä

Näiden lisäksi eduksi katsotaan

  • Edeltävä työkokemus backendin suunnittelusta/koodaamisesta
  • Ymmärrys monen prosessin järjestelmistä Linux-ympäristössä
  • Kokemus laajan koodipohjan kanssa työskentelystä

Pääset työskentelemään mukavan, taitavan ja kannustavan porukan kanssa. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla kilpailukykyiset henkilöstöedut ja palkan sekä tukemalla työssä kehittymistä.

Työpaikka on vakituinen ja kokoaikainen. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa (Helsinki).

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna. Hakuaika on jatkuva, positio täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Apply Now! Share:

Contact us

info@gamesjobs.fi

Companies seeking for visibility through Games Jobs Finland or interested in recruitment co-operation sales@gamesjobs.fi

Powered by

Terms of use |  Privacy policy