Lead/Senior Backend Developer, vedonlyöntipelit VEIKKAUS / Helsinki

PUBLISHED: April 3, 2024

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Lead/Senior Backend Developer, vedonlyöntipelit

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta maailmanluokan vedonlyöntituotetta niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille? Ajankohta hypätä mukaan on herkullinen. Olemme käynnistämässä aivan uusien vedonlyöntipalveluiden kehitystyötä ja perustamassa sitä varten uutta kehitystiimiä. Haemme tiimiin nyt vahvistuksia. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tiimissä luodaan uutta ja päästään tekemään valintoja puhtaalta pöydältä. Edessä on uusien vedonlyöntikonseptien työstöä ja kansainvälisiä hankkeita. Käyttöön tulevat tämän päivän teknologiat ja Veikkauksen kansainvälistä huomiota herättänyt tekninen osaaminen.

Menestyäksesi osana tiimiä, tarvitset:

  • Vahvaa osaamista jossain JVM-pohjaisessa ohjelmointikielessä (esim. Kotlin tai Java)
  • Kokemusta ohjelmistopalveluiden kehittämisestä pilvipalvelualustalla (esim. GCP tai AWS)
  • Tietokantaosaamista (esim. PostgreSQL)
  • Asiaankuuluvia taitoja uusien taustajärjestelmäpalvelujen pystyttämiseksi
  • Halua ja kykyä vuorovaikutukseen tiimin erilaisten sidosryhmien kanssa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.  Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.4.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Takkunen sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi).