DATA SCIENTIST

PUBLISHED: September 8, 2017
VEIKKAUS, Helsinki

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö, joka tuottaa yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Yhtiömme aloitti vuoden 2017 alussa, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja entinen Veikkaus yhdistyivät. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuksia voittaa. Peliemme tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään. Työllistämme lähes 2 000 pelialan ammattilaista. Veikkauksen liikevaihto on 3,5Mrd, pelikate 1,8Mrd ja tulos yli 1Mrd.

 

Haemme Veikkauksen Digitaalinen myynti -yksikköön Helsingin Haagaan

 

KAHTA DATA SCIENTISTIÄ

 

Työskentelet Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan parissa. Pääset analysoimaan ja vaikuttamaan Veikkauksen digitaalisten kanavien kehitykseen. Palveluissamme vierailee viikoittain lähes 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää ja verkkokaupan liikevaihto on jo yli 25 miljoonaa euroa viikossa, joten ympäristö mahdollistaa ihanteelliset olosuhteet A/B-testaukselle ja personoinnille. Työsuhde on vakituinen.

 

Tehtävääsi kuuluu Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan ja sitä tukevien digimarkkinoinnin ja asiakkuusviestinnän analysointi ja jatkuva kehittäminen verkko- ja asiakkuusdatan kautta. Tuet aktiivisesti verkkokaupan toimintaa, digimarkkinointia ja asiakkuusviestintää jatkuvalla A/B-testauksella, reaaliaikaisen personoinnin kehittämisellä ja ennustemallien rakentamisella. Tuot myös aktiivisesti omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi datan kautta esille. Kehitämme malleja ja järjestelmiämme jatkuvasti joten hakemamme henkilö on muutosvalmis ja ymmärtää jatkuvan kehityksen tarpeen. Sukkasi pyörivät jaloissa koneoppimisesta ja aivan uusimpien teknologioiden kokeilusta.

 

Edellytämme Sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta data/web-analytiikasta. Työskentelet mieluummin raakadatan kuin valmiiksi aggregoidun datan kanssa ja olet tottunut käsittelemään laajoja datamassoja.  Matemaattinen lahjakkuus ja tilastotieteiden syvä ymmärrys ovat selviö ja olet lisäksi vahvasti IT-orientoitunut, esimerkiksi web-teknologiat eivät ole sinulle täysin vieraita. Ymmärrät erilaisten tietokantojen periaatteet ja SQL on toinen äidinkielesi. Ohjelmointikokemus on suotavaa mutta ei välttämätöntä, tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja halu oppia. Erityisesti Pythonin ja R:n hallitsemisesta on etua työtehtävien suorittamisessa.

 

Tarjoamme Sinulle paljon haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä jatkuvia kehittymismahdollisuuksia rennossa ja avoimessa ilmapiirissä, monipuolisen rahapelimaailman parissa. Työskentelet muista Data Scientisteistä koostuvassa tiimissä ja olet päivittäisessä yhteistyössä digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon, käyttöliittymäsuunnittelun ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisten kanssa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivisen analytiikan päällikkö Perttu Punakallio, puh. 050 349 6392 tiistaina 12.9. klo 13-15 ja tiistaina 19.9. 13-15. Hae viimeistään 21.9.

 

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Apply Now! Share: