Pelialan asiantuntija

PUBLISHED: April 5, 2017
CURSOR LTD., Kotka, Finland

 

Cursor Oy etsii joukkoonsa tuottajahenkistä pelialan ammattilaista toimimaan Kaakkois-Suomen pelialan yritystoiminnan kehittäjänä. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2018 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme tehtävään valitulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten pelialan toimijoiden kanssa.

Toimenkuvaan kuuluu mm. pelialan kansainvälisten vientimatkojen ja sijoittajatapahtumien järjestämistä yhteistyössä Suomen muiden alueellisten pelialan klustereiden kanssa, eri kehitysvaiheessa olevien yritysten kehittämistarpeiden kartoitusta sekä kehittämistoimenpiteiden toteutusta, paikallisten pelialan tapahtumien järjestämistä sekä yritysten avustamista soveltuvien rahoitusinstrumenttien etsimisessä.

Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta pelialalta. Arvostamme laajoja kontakteja pelialalta sekä tuntemusta EU-projekteista. Lisäksi eduksi katsomme digitalisaatioon ja kyberturvallisuuteen liittyvän osaamisen.

Tehtävä edellyttää myös erittäin hyvää suomen kielen osaamista ja erittäin sujuvaa englannin kielen taitoa sekä IT-taitoja, vähintään toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöosaamista. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, kehittämisasennetta sekä organisointikykyä.

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta.

Otamme hakemukset vastaan ainoastaan sähköisesti. Hae tehtävää 20.4.2017 mennessä.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15)

Organisaation kuvaus

Cursor Oy on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluita Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kunnille menestyksekkäästi jo yli 25 vuotta. Seudulla on noin 88 000 asukasta ja noin 6 000 yritystä. Cursorissa työskentelee parhaillaan yli 60 asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Saarelainen, 040 190 2523, teemu.saarelainen @ cursor.fi.

Apply Now! Share: